Digitaal fotomozaïek van uw foto's

Maak een unieke foto die uit honderden van uw foto's zal bestaan - het is een uniek cadeau-idee dat een souvenir zal zijn van vele momenten.

Foto mozaïek

In Photomosaic van uw foto's - de hoofdfoto bestaat uit een geüploade honderden kleine foto's die tegels worden genoemd. Elk element is van 1 tot 2 cm, afhankelijk van de grootte van het eindproduct. Van dichtbij kunt u de afzonderlijke afbeeldingen duidelijk zien en hoe verder u van de afbeelding verwijderd bent, hoe meer u één consistent hoofdbeeld ziet. Het effect van zo'n mozaïek is verbluffend en zal ieders aandacht trekken - een souvenir van honderden foto's!

Personalisatie

Het is heel eenvoudig om een fotomozaïek te maken van uw foto's. Bereid de hoofdfoto en de foto's van de afzonderlijke componenten voor en voeg deze toe (minimaal 50 hoeveelheden).

Voor het beste eindresultaat stuurt u ons uw foto's in vierkant formaat.

Na ontvangst van uw bestelling met foto's gaan onze professionele grafisch ontwerpers verder met het project en maken ze een grafisch voorstel voor u. Natuurlijk, als u niet tevreden bent met het resultaat, betalen wij u natuurlijk al het geld terug dat u heeft gestort.

Uitvoering

Na de acceptatie van het project wordt het Digitale Fotomozaïek naar uw e-mailadres gestuurd.