UITVOERING

Een traditioneel fotoalbum met een moderne twist. De lederen bekleding is licht glanzend. De huid is ecologisch, voelt glad aan, is wit van kleur. Het album is eenvoudig en klassiek, geschikt voor vele gelegenheden. Er zitten crèmekleurige kaarten in. Het album is aan elkaar genaaid, waardoor we een garantie hebben op duurzaamheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een album voor een groot aantal foto's.

Inschuifbaar fotoalbum

Rechthoekig fotoalbum, bestaande uit 75 kaarten (150 pagina's). Er zitten crèmekleurige kaarten in. Het album kan maximaal 300 foto's van 10x15 bevatten. Afmetingen: 19x25 cm.

Fotoalbum plakken

Een traditioneel fotoalbum bestaande uit 30 kaarten (60 pagina's). De lederen bekleding is licht glanzend. Het leer is ecologisch, voelt glad aan in het wit. Het album is eenvoudig en klassiek, geschikt voor vele gelegenheden. Binnenin zijn er crèmekleurige kaarten afgewisseld met perkament. Het album is aan elkaar genaaid, waardoor we een garantie hebben op duurzaamheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een album voor een groot aantal foto's. Het album kan maximaal 180 foto's bevatten 10x15 formaat foto's. Afmetingen: 24x29 cm.

OVERDRUKKEN

De print is gemaakt in innovatieve UV-technologie, die zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en de hoogste kwaliteit van afbeeldingen. UV-printen is een van de modernste methoden van digitaal printen. Het gebruik van polymeerinkten en het uitharden van de afdruk met UV-licht garandeert een uitstekend uiterlijk, duurzaamheid en natuurgetrouwe kleurweergave. Met deze printtechnologie kunt u het beste contrast en de beste kleurverzadiging bereiken.

LEVERTIJD

Zodra jij jouw droomontwerp hebt gekozen, gaan onze grafisch vormgevers creatief aan de slag. Het voltooide project gaat naar de slimme mensen van de productieafdeling, die het artwork op magische wijze naar het album zullen overbrengen. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole door onze inzichtelijke manager, plaatsen onze inpakmeesters het album in een luchtdichte kartonnen doos. We verzenden het voltooide pakket dezelfde of de volgende werkdag na het plaatsen van de bestelling.

PERSONALISATIE

Het personaliseren van een album is een ongelooflijk eenvoudige zaak. Het enige wat u hoeft te doen is het verplichte veld in te vullen en op de knop "Toevoegen aan winkelwagen" te klikken. Ons betrouwbare team zorgt voor de rest! Onthoud dat uw tevredenheid voor ons het belangrijkste is, daarom benaderen wij elke bestelling met grote zorg, betrokkenheid en vooral individueel. Op deze manier zal het geschenk dat u geeft een geweldige weerspiegeling zijn van de smaak van uw dierbaren.