Foto mozaïek

Stuur ons uw foto en wij maken deze van kleine foto's uit onze database, die de hoofdfoto prachtig zullen opbouwen. Een geweldig cadeau of decoratie voor in huis!

Foto mozaïek

In Fotomozaïeken uit onze fotodatabase - de hoofdfoto bestaat uit onze honderden kleine foto's die tegels worden genoemd. Elk element is van 1 tot 2 cm, afhankelijk van de grootte van het eindproduct. Van dichtbij kunt u de afzonderlijke afbeeldingen duidelijk zien en hoe verder u van de afbeelding verwijderd bent, hoe meer u één consistent hoofdbeeld ziet. Het effect van zo'n mozaïek is verbluffend en zal ieders aandacht trekken - een souvenir van honderden foto's!

Personalisatie

Het maken van een fotomozaïek uit onze fotodatabase is heel eenvoudig. Bereid een hoofdfoto voor en voeg deze toe uit onze fotodatabase (80 duizend). Na ontvangst van de bestelling met een foto, gaan onze professionele grafische ontwerpers verder met het project en maken ze een grafisch voorstel voor u. Als u niet tevreden bent met het resultaat, betalen wij u natuurlijk al het geld terug dat u heeft gestort.

Uitvoering

Het mozaïek wordt gedrukt op hoogwaardig fotopapier in het formaat van uw keuze.

Levertijd

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je jouw mozaïekontwerp binnen maximaal 1 werkdag. Na acceptatie van het project dragen we ze over voor uitvoering. De uitvoeringstijd duurt één werkdag - deze wordt geteld vanaf het moment van acceptatie van het project.

De volgende dag bezorgt onze koerier uw bestelling, die klaar staat om aan uw geliefde te worden overhandigd