Fotomozaïek van uw foto's

Maak je eigen unieke afbeelding van foto's die je zullen verrassen met het aantal gedeelde momenten dat is opgeslagen in de vorm van één grote foto.

Foto mozaïek

Foto mozaïek van uw foto's - de hoofdfoto bestaat uit een geüploade honderden kleine foto's die tegels worden genoemd. Elk element is van 1 tot 2 cm, afhankelijk van de grootte van het eindproduct. Van dichtbij kunt u de afzonderlijke afbeeldingen duidelijk zien en hoe verder u van de afbeelding verwijderd bent, hoe meer u één consistent hoofdbeeld ziet. Het effect van zo'n mozaïek is verbluffend en zal ieders aandacht trekken - een souvenir van honderden foto's!

Personalisatie

Het is heel eenvoudig om een fotomozaïek te maken van uw foto's. Bereid de hoofdfoto en de foto's van de afzonderlijke componenten voor en voeg deze toe (minimaal 50 hoeveelheden).

Voor het beste eindresultaat stuurt u ons uw foto's in vierkant formaat.

Na ontvangst van uw bestelling met foto's gaan onze professionele grafisch ontwerpers verder met het project en maken ze een grafisch voorstel voor u. Als u niet tevreden bent met het resultaat, betalen wij u natuurlijk al het geld terug dat u heeft gestort.

Uitvoering

Het mozaïek wordt gedrukt op hoogwaardig fotopapier in het formaat van uw keuze.

Levertijd

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je jouw mozaïekontwerp binnen maximaal 1 werkdag. Na acceptatie van het project dragen we ze over voor uitvoering. De uitvoeringstijd duurt één werkdag - deze wordt geteld vanaf het moment van acceptatie van het project.

De volgende dag bezorgt onze koerier uw bestelling, die klaar staat om aan uw geliefde te worden overhandigd of om op te hangen aan de muur.