INGELIJSTE AFDRUK

Een unieke ingelijste poster of canvasprint is een mooi en origineel souvenir van een belangrijk moment voor jou. Door de stad en datum van uw keuze in te voeren, kunt u het uiterlijk van de hemel en de rangschikking van de sterren voor die dag nabootsen. Personalisatie omvat ook uw namen, toewijding en andere elementen die van zo'n print een zeer persoonlijk en uniek geschenk maken.

PERSONALISATIE

Het personaliseren van drukwerk duurt slechts enkele ogenblikken. Het enige wat u hoeft te doen is alle velden in het veld "Personalisatie" in te vullen. Onze grafisch vormgevers zorgen voor de rest!

UITVOERING

Posterafdruk op fotopapier ingelijst in een lijst van 30 x 40 cm in een van de drie kleuren om uit te kiezen: zwart, wit of goud

LEVERTIJD

Zodra het maatwerk is voltooid, sturen we het ontwerp naar productie. De printtijd is één werkdag. Gedurende deze tijd zullen onze grafisch ontwerpers de informatie in het formulier erop toepassen. Wanneer je de print ontvangt, kun je deze direct aan de muur hangen of aan een dierbare geven.